F.r.o.m. 2019-01-01 är IMCOM en del av NAVIGATOR, vänligen kontakta oss på peter.imhauser@navigator.se eller besök oss på www.navigator.se

Marknadsföring & Försäljning - många delar som ska fungera ihop.

För att lyckas med din marknadsföring & försäljning krävs det att många olika delar fungerar ihop; t.ex att du hittat det mest lönsamma kundsegmentet, att du vet kundernas behov, att säljmaterial ligger i linje med- och hur du ska arbeta med ditt varumärke.
  

 

Behöver du hjälp att ta fram din marknadsplan, eller en "second opinion" på er nuvarande?

 

Hör av er så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa er.


Andra frågor kan vara; hur kan vi sänka våra försäljningskostnader, är vi rätt på det med vår digitala kommunikation, använder vi teknikens hjälp för att skapa och fånga leads, går vi i rätt kanaler, kan vi växa på en ny marknad? 

Det är många frågeställningar och det är extremt viktigt att hitta svaren via insikter och analys. För trots allt, ett företags skicklighet i marknadsföring och försäljning är helt avgörande för att lyckas skapa intäkter, behålla och hitta nya kunder samt se till så att företaget når de uppsatta målen.

Täcker in ett brett spektrum av tjänster

Med våra tjänster inom marknadsföring & försäljning täcker vi in ett brett spektrum av tjänster och discipliner. De senaste åren, tack var den tekniska utvecklingen har marknads- och försäljningsavdelningarna fått större möjligheter att - arbeta tillsammans, undvika ”silotänk” och därmed effektivisera arbetet med att ta plats på marknaden.

Vi hjälper dig att identifiera dina utmaningar, utveckla ditt varumärke, hitta dina konkurrensfördelar och utforma din marknadsplan.  Lägg till utveckling av koncept och kreativa kampanjer oberoende av kanal så kan du få hjälp hela vägen, såväl analogt som digitalt.

Läs mer om hur IMCOM CONSULTING kan hjälpa dig inom marknadsföring & försäljning: